Най-големият български влогър – Слави Панайотов, създател на YouTube канала The

...
Най-големият български влогър – Слави Панайотов, създател на YouTube канала The
Коментари Харесай

Влогър №1 на България с нов бестселър


Най-големият български влогър – Слави Панайотов, основател на YouTube канала The Clashers – пуска на пазара своята втора книга, озаглавена „ Топ мистериите на света “.

След колосалния триумф на дебютната „ Топ мистериите на България “, Панайотов още веднъж сплотява старания с „ Оз books ” – издателството на Ozone.bg. Този път резултатите са още по-внушителни – предходната му творба получи 500 предварителни продажби  в деня на оповестяването си , а новата – над 2000. Това автоматизирано прави „ Топ мистериите на света “ бестселър на родния пазар.

Четивото ще получи премиера в цели 9 града в България, като първата дата е 14 декември. Срещата и разписване на книги ще стартира в 15 ч. в зала 9 на НДК. 

Съдържание

Едва година след  „ Топ мистериите на България “  Слави уголемява кръга от загадки и споделя за необясними предмети, места и случки в международен мащаб. В „ Топ мистериите на света “ създателят разказва неразрешена история, неуместни находки, както и аномалии, будещи съмнение за съществуването на различен ход на човешкото развиване. 

Сред тематиките, поместени на страниците на любопитното четиво, са ръкописите от Мъртво море и дискът от Фестос, йероглифите в Дендера и Багдадската батерия, Механизмът от Антикитера, шумерски клинописи и статуетки, както и Светия Граал, Кивота и спорната Плащаница от Торино. Читателят изследва голям брой обгърнати в тайнственост местоположения като Атлантида, Лемурия, Мачу Пикчу, Стоунхендж, Гьобекли тепе, прохода Дятлов и Бермудския триъгълник.

„ В новата ми книга има три пъти повече илюстрации и фотоси “, споделя влогърът и прибавя, че авансово поръчаните екземпляри ще бъдат собственоръчно подписани от него. Излизането по книжарниците и доставките на декларираните бройки и този път ще се случи в средата на декември.

За създателя

Слави Панайотов е роден през 1986 година в град Пловдив и става прочут с YouTube канала си The Clashers. В него той разгласява видеа на друга тема, като хитовите му серии са „ Топ Класации “, „ 50 Невероятни обстоятелството “ и „ Нещата, които не желаят да знаете “. Последователите му към този момент наброяват над 650 000 и са освен от България, само че и от целия свят.

Освен главния си канал, Панайотов развива още два: The Clashers Gaming със 170 хиляди клиенти и The Clashers Tech – с близо 50 хиляди.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР